Vores konsulenter

Bianca Storck Christensen

image_pdfimage_print

Autoriseret psykolog

  • Har blandt andet efteruddannet sig i WAIS (bruges til vurdering af kognitivt funktionsniveau) og Neo-Pi-R (personlighedstest) og har en instruktøruddannelse i mindfulness fra Kognitiv Center Fyn.
  • Har tidligere arbejdet på Arbejdsmedicinsk Klinik i Esbjerg med udredning af arbejdsrelateret sygdom herunder, belastningsreaktioner, tilpasningsreaktioner, angst og depression. Har undervist på stressbehandlingshold indenfor MBKT referenceramme (mindfulness basseret kognitiv terapi). Har desuden undervist og superviseret mono- og tværfagligt personale internt på Arbejdsmedicinsk Klinik. Har herudover arbejdet i ressourceteamet på Esbjerg Jobcenter med afklaringsforløb, støttende samtaler og rådgivning. Har desuden været ansat i AS3, hvor hun arbejdede med udredningsforløb og individuelle behandlingsforløb. Har 7 års erfaring som ufaglært pædagogmedhjælper indenfor specialområdet.
  • I Specialområde Autisme løser hun blandt andet supervisions- og udredningsopgaver, underviser på Autismepiloten og udarbejder forudsætningsoverblik
  • Er optaget af det “detektivarbejde” det er at prøve at sætte sig ind i, hvordan andre mennesker tænker og opfatter verdenen – specifikt i forhold til, hvordan autistiske mennesker ser verden på en anden måde end neurotypiske, for at kunne hjælpe fagprofessionelle og pårørende til at opnå et indefra-perspektiv og give flere handlemuligheder. Brænder også for at hjælpe fagprofessionelle med at passe på sig selv, så de derigennem kan passe på borgerne.

Bliv klogere & gør os klogere

Kontakt os