Undervisning

Kurser i LA2

image_pdfimage_print

Vi udbyder løbende tredages kurser i LA2. LA2 er en metode til at fremme trivsel og forebygge voldsomme episoder . LA2 er en videreudvikling af Low Arousal og har et stærkt fokus på involvering af indefraperspektivet.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til socialfaglige medarbejdere, der samarbejder med unge og voksne med psykiske vanskeligheder, kognitive funktionsnedsættelser og/eller sociale problemer og som gerne vil have inspiration og konkrete redskaber til at fremme trivsel og forebygge eller mindske antallet af kritiske episoder.

Hvad får jeg ud af kurset?

Du bliver klædt på til at anvende LA2 i din daglige praksis. Du vil på kurset arbejde med konkrete redskaber til at forebygge, håndtere og lære af voldsomme episoder og til at fremme hverdagstrivsel. Konkret får du på kurset:

  • Indsigt i de teoretiske perspektiver, som LA2 bygger på
  • Indsigt i, hvordan LA2 som metode kan fremme trivsel og tryghed for både borgere og for dig selv som fagprofessionel
  • Fokus på indefraperspektiver / det tilstræbte indefraperspektiv
  • Konkrete redskaber til at fremme trivsel, forebygge konflikter og til udvikling af nye handlemuligheder i voldsomme sammenhænge
  • Mulighed for at afprøve materialet og drøfte erfaringerne med undervisere og medkursister
Interesseret?

Se i vores kalender, hvornår vi udbyder næste kursus.

Du er også velkommen til at kontakte Pædagogisk konsulent Anja Vibeke Vestergaard på mail:  anja.vestergaard@ps.rm.dk eller telefon: 2179 1704, hvis du vil høre mere om mulighederne for et skræddersyet forløb til din arbejdsplads.

Bliv klogere & gør os klogere

Kontakt os