Hvilket visuelt kendetegn skal Boostcamp have?
Vi har brug for dine idéer til et visuelt kendetegn!

Om Boostcamp

På Boostcamp bliver deltagerne undervist i forskellige fag, der handler om at lære autisme og sig selv bedre at kende, og der er fokus på, at man kan erfaringsudveksle med de andre deltagere. Når vi spørger deltagerne fra tidligere camps, hvad det bedste har været ved campen, siger mange, at det bedste har været at møde andre autister, som de kan spejle sig i og få et fællesskab med.

Vi afholder tre Boostcamps i 2024 og to Boostcamps i 2025. De fem camps afholdes i samarbejde med Aarhus Kommune og Herning Kommune, og kan afholdes takket være en donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

 

Du kan læse mere om Boostcamp her: https://autismeplatform.dk/projekter/boostcamp/

 

Hvad har vi brug for idéer til?

Vi vil gerne lave et grafisk element, som kan blive Boostcamps visuelle kendetegn. Og vi har brug for dine idéer til, hvordan det kunne se ud. Et visuelt kendetegn kunne f.eks. være at ordet ‘Boostcamp’ skrives på en særlig måde, hvor ét eller flere af bogstaverne udgør et grafisk element. Et visuelt kendetegn kunne også være en lille enkel illustration, som kan stå ved siden af eller over eller under ordet ‘Boostcamp’.

 

Hvordan kan du bidrage med dine idéer?

Der er to forskellige måder som du kan komme med din idé på:

  • Du kan tegne din idé på papir med blyant/tusch/kuglepen eller lign. Derefter kan du tage et foto af papiret og sende til os i en mail.

  • Du kan skitsere din idé på ipad, PC eller lign. og sende os en mail med en vedhæftet fil. Du skal sende filen i et af de følgende filformater: PDF, Tiff, PNG eller JPG.

Du må gerne bidrage med mere end én idé, hvis du har lyst.

 

Send din idé eller dine idéer til projektleder Krista Kajberg på mail: krikaj@rm.dk

 

Idéer modtages til og med den 5. juni 2023

 

Skriv dit fornavn og dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig hvis vi udvælger din idé i konkurrencen, og fortælle det til dig.

Hvad sker der når du har sendt din idé?

Når vi modtager din idé, får du en mail, som bekræfter, at vi har modtaget den. Når fristen er udløbet efter d. 5. juni, kigger vi på idéerne og udvælger den idé, som vi synes passer bedst til Boostcamp.

Idéen vil vi i Specialområde Autisme bearbejde til et færdigt grafisk element, som vi kan bruge i Boostcamps informationsmateriale.

Vinderen af konkurrencen får direkte besked enten på mail eller sms. Vinderen vil modtage en gave til en værdi af 500 kr.

Vi sender også en mail til alle som har deltaget i konkurrencen om, hvilken idé vi har udvalgt.